Urmărește-ne pe Facebook

bruiaj / jammer telefon mobil si gps

ACEST ANUNT A EXPIRAT ! - JAMMER R30 PORTABIL TELEFON MOBIL SI GPS
Pret :1200lei
Este catalogat ca fiind cel mai puternic aparat de bruiaj din gama sa pentru GSM si GPS, acest lucru datorita puterii sale de acoperire care este de aproximativ 30metri. Este foarte util datorita faptului ca el ajuta la bruiajul semnalului GSM al telefonului mobil, al GPS, dar si a altor produse de spionaj si urmarire.
Acest produs este cea mai buna alegere atunci cand doriti sa aveti o discutie discreta in diverse locatii (sala de conferinte mare, intr-un amfiteatru, cinema, teatru, expozitii, muzee, biserici, banci, spitale, biblioteca, benzinarie, sau chiar si in sala de curs in cadrul examenelor) datorita faptului ca are o raza de acoperire de 30 metri. Totodata JAMMER_UL R30 portabil pentru telefon mobil si GPS, dupa cum o spune si numele iti anuleaza semnalul GPS pe o raza de 20 metri, ceea ce va ajuta in cazul in care sunteti urmarit sau masina dvs este urmarita printr-un dispozitiv de acest gen.
Jammer R30 este usor de ascuns avand dimensiuni aproximative unui telefon mobil ( 112mm x 60mm x 30mm), o greutate de 280grame si dispunand de o baterie LI-ION de 2000mA/h care il face sa functioneze timp de 2ore. Dar la fel de util este faptul ca poate fi incarcat si in masina cat si la o birou!
Contact: tel: 0731721212
Email : bruiaj_profesional@yahoo.com
Preț: 1200
19 Aug 2018   BUCURESTI
Alte anunturi din categoria Electronice - Telefoane

Casti cu microfon Bluetooth Sennheiser MB Pro 2

MB Pro 2 -casti cu microfon wireless Bluetooth din categoria premium pentru profesionistii din domen...
Pret: 797 LEI
14 Jan 2019   Sector 1, B
Categorii
Cautari pentru Bucuresti
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.