Urmărește-ne pe Facebook

FORMULA IV - vitamine, minerale, enzime si steroli

ACEST ANUNT A EXPIRAT ! - Formula IV este mai mult decat un complex de vitamine, este primul integrator multi-factor, care furnizeaza vitamine si alti factori dietetici, minerale, impreuna cu lipide si steroli. Dezvoltat in anii '50, Formula IV cu Concentrat de Cereale Tre-en-en a dat, in aceste decenii, siguranta unei nutritii la nivel celular pentru persoanele din intreaga lume.
*
Formula IV, un supliment alimentar complet si natural, aduce un aport adecvat de lipide si steroli favorizand utilizarea eficienta a substantelor nutriente. Calitate naturala!
*
Vitaminele si mineralele sunt foarte importante, dar singure nu sunt suficiente pentru satisfacerea tuturor exigentelor unei nutritii umane optime. Grasimile alimentare cunoscute ca lipide si steroli contribuie la o buna nutritie la nivel celular.
*
Avantajele produsului:
*
+++ Reuneste principalele vitamine si minerale fundamentale pentru completarea necesarului zilnic a alimentatiei obisnuite: vitamine liposolubile A, E, D3 si hidrosolubile B1, B2, B6, B12, vitamina C, acid pantoteic, acid folic, oligoelemente: Fe, Zn, Mn, Cu, Se, Cr, Iod. Este un produs bazat pe amestecul exclusiv de Concentrat de Cereale Tre-en-en, extras din grau, soia si orez, pentru a asigura permeabilitatea membranelor celulare, facilitand absorbtia de substante nutritive si eliminarea reziduurilor si a produsilor de reactie din celule.
*
+++ Aduce un aport de vitamine B co-enzimale angajate in toate reactiile metabolice.
*
+++ Ajuta la reglarea metabolismului celular si la regenerarea celulei. Drept urmare, este combatuta eficient starea de oboseala.
*
+++ Este dozat conform necesarului nutritiv standard, capabil sa duca la o integrare justa a nutrientilor.
*
+++ Pe langa vitamine, furnizeaza si enzimele necesare metabolizarii complete a acestora, ducand astfel la o asimilare efectiva a vitaminelor indiferent de varsta persoanei consumatoare.
*
Tara de origine: Marea Britanie
*
Informatii suplimentare si comenzi:
Preț: 154,14 Lei
29 Mar 2019   BUCURESTI
Alte anunturi din categoria Sanatate si frumusete - Produse naturiste

despre produse BIO, naturale si Vegan

Bun venit in Comunitatea Life Care, pentru o viata mai buna, sanatate si bucurie. Poti sa faci econo...
Pret: 3250
8 Aug 2019   Pitesti, AG
Categorii
Cautari pentru Bucuresti
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.